پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
تبلیغات
.



مؤمن
نوشته شده در 24 آبان 1395
بازدید : 1024
نویسنده : محمد حسین دریایی پور

قالَ الاْمامُ علىّ بن أبى طالِب، أميرُ الْمُؤْمِنينَ صَلَواتُ اللّهِ وَسَلامُهُ عَلَيْهِ:

 

الْمُؤْمِنُ نَفْسُهُ مِنْهُ فى تَعَبٍ،

 وَالنّاسُ مِنْهُ فى راحَةٍ.

مؤمن آن كسى است كه خود را به جهت رفاه مردم در زحمت بيندازد و ديگران از او در أمنيت و آسايش باشند

بحارالا نوار: ج 75، ص 53، ح 10.

همه انسان ها از بدو تولد پاک و فطرت پاکی دارند و خود انسان مسیر سعادت و شقاوت خود را که انتخاب می کنند پس سختی راه را هم می پذیرند مومن نیز همین گونه است خود را به زحمت انداخته و به دیگران کمک می کند.




طلب خير به وسيله نماز
نوشته شده در 24 آبان 1395
بازدید : 631
نویسنده : محمد حسین دریایی پور
قال الصادق عليه السلام : مَنْ‏ تَوَضَّأَ فَأَحْسَنَ‏ الْوُضُوءَ ثُمَ‏ صَلَّى‏ رَكْعَتَيْنِ‏ فَأَتَمَ‏ رُكُوعَهَا وَ سُجُودَهَا ثُمَ‏ جَلَسَ‏ فَأَثْنَى‏ عَلَى‏ اللَّهِ‏ وَ صَلَّى عَلَى رَسُولِ اللَّهِ صلى الله عليه وآله ثُمَّ سَأَلَ اللَّهَ حَاجَتَهُ فَقَدْ طَلَبَ الْخَيْرَ مِنْ مَظَانِّهِ وَ مَنْ طَلَبَ الْخَيْرَ مِنْ مَظَانِّهِ لَمْ يَخِبْ.

المحاسن،ج‏1، ص52؛ وسائل الشيعة،ج‏6، ص429؛ بحار الأنوار،ج‏82، ص313.

هركس وضوى خوب بگيرد و دو ركعت نماز با ركوع و سجود كامل به جاى آورد و با خداى خود خلوت كند و بر رسول خدا صل الله عليه وآله وسلم درود فرستد، سپس حاجت خود را از خدا درخواست نمايد، به تحقيق كه در زمان مناسبش ‍ درخواست كرده و هركس چنين نمايد، هرگز نااميد و ناموفق نخواهد بود.

(با نماز خواندن خلوتی که بین خود و خدا بوجود می آید انسان را به پرواز در می آید و خداوند خود به بنده خود آگاه تر است که چگونه حاجت بندگان را بر آورده کند.)

 




سخت ترين چيز ...
نوشته شده در 24 آبان 1395
بازدید : 543
نویسنده : محمد حسین دریایی پور

 


قال الصادق عليه السلام: والله انه لياتى على الرجل خمسون سنة ، و ما قبل الله صلاة واحدة فاى شىء اشد من هذا؛                   ميزان الحكمه ، ج 5، ص 387

قسم به خدا، از زندگى انسان پنجاه سال بگذرد (و نماز نخوانده باشد)، ولى خداوند يك نماز او را قبول نمى كند، چه چيزى سخت تر از اين !

اگر نماز قبول شده باشد انسان حالت سبکی کند احساس پرواز به انسان دست می دهد.

نماز مقبول آن است که با خضوع و خشوع به‌جا آورده شود و آداب ظاهری و باطنی در آن مراعات شود. این نماز موجب تزکیة نفس و پاکی روح و روان می‌شود و تأثیر تربیتی و اخلاقی فراوانی دارد.
از این‌رو چنین نمازی را نماز اخلاقی نیز می‌گویند؛ نمازی که فرشتگان آن را با درخشندگی خاصی به پیشگاه خداوند متعال می‌برند و پروردگار عالم این نماز را می‌پذیرد..




تأثير اذكار وضو
نوشته شده در 24 آبان 1395
بازدید : 642
نویسنده : محمد حسین دریایی پور

 

 

قال على عليه السلام: يا محمد!من توضا مثل وضوئى ، و قال مثل قولى ، خلق الله تبارك و تعالى من كل قطرة ملكا يقدسه و يسبحه و يكبره فيكتب الله - عز و جل - ثواب ذلك له الى يوم القيامة ؛
اى محمد حنفيه !هركس وضو بسازد، همانند وضويى كه من ساختم، و بگويد (دعا كند) آن چه كه من گفتم، خداوند تبارك و تعالى از هر قطره آب وضوى او، ملكى را براى او مى آفريند، كه مشغول تقديس و تسبيح و تكبير براى خداوند هستند.و خداوند عز و جل ثواب اين اذكار را تا روز قيامت براى او ثبت و ضبط خواهد نمود.